Crisiscommunicatie

Extra handjes nodig?

Het coronavirus heeft een grote impact op onze samenleving. Bijna elke minuut van de dag verschijnen er nieuwe nieuwsberichten en brengt het veel onzekerheden met zich mee. Ook voor onze organisaties. Wij kunnen ons voorstellen dat vragen zoals “Wat moet ik doen als collega’s uit mijn team ziek worden?” of “Kunnen we die informatiebijeenkomst nog door laten gaan?” nu spelen.

Het team van Vonc helpt je ook tijdens deze periode. We kunnen meedenken over alternatieven voor informatiebijeenkomsten die nu niet door gaan. Want heb je er weleens aan gedacht om dat bijvoorbeeld via een livestream te doen? Of heb je gewoon extra handen nodig in deze periode? We helpen je dan graag uit de brand. We bieden ondersteuning op het gebied van:

  • Crisiscommunicatie
  • Woordvoering
  • (Online) participatie
  • Interim ondersteuning (tijdelijke vervanging door bijvoorbeeld ziekte)
  • Teksten
  • Vormgeving
  • Video

Online participatie

Veel bewonersbijeenkomsten, inloopbijeenkomsten en participatietrajecten worden afgelast. We staan daarmee voor een uitdaging. Want hoe gaan we om met participatietrajecten in deze corona tijd? Het is belangrijk om onze stakeholders juist in de aankomende periode te blijven betrekken en hen mee te laten praten over onderwerpen die hen aangaan. 

Wij willen de participatie door laten gaan, ook al kan dat nu fysiek niet. We hebben verschillende oplossingen om dat digitaal te organiseren. Zo loopt je project geen vertraging op. Daarnaast trekken we zo nog andere doelgroepen aan, zoals jongeren, om online mee te praten. We helpen jou hier graag bij en bekijken samen tijdens een online overleg wat er het beste bij jouw project en doelgroep past.

Hulp nodig? Bel ons!

Crisiscommunicatie GGD Fryslân

Samen met GGD Fryslân helpen communiceren over de effecten van het coronavirus op de reguliere dienstverlening van de GGD. Collega's Esther en Renilde konden direct aan de slag, met het Vonc team als back-up. 
 

Bekijk hoe>