...Melanie Benjamins

Melanie volgt de opleiding mediavormgever aan het Cibap in Zwolle en komt een halfjaar het Vonc-team versterken als stagiaire. Ze is dol op reizen en haalt daar ook haar inspiratie uit. Het Sziget festival in Hongarije staat bij haar op nummer één. “Het festival laat door middel van kunst en cultuur mensen van meer dan 100 verschillende nationaliteiten samen komen.” Ook voor deze zomer heeft ze grote plannen: een rondreis door Indonesië.

Mediavormgever
Tijdens deze vierjarige opleiding houdt ze zich bezig met het ontwerpen van zowel online als offline media. “Van een website tot aan een poster, het wordt allemaal uitgebreid behandeld zodat je kennis opbouwt.” Daarnaast leert ze hoe je het beste kunt communiceren met een klant en hoe je oplossingsgericht kunt denken. Al met al een opleiding met vele aspecten waarmee ze verschillende kanten op kan.
 
Na de stage
“Als ik mijn studie in juni heb afgerond, ga ik opzoek naar mijn ultieme uitdaging in het werkveld: het ontwerpen van magazines.” De uitdaging zit hem er voor haar in dat ze fotografie, vormgeving en communicatie combineert tot één product. Maar ook dan staat reizen als inspiratiebron hoog op haar lijstje. Reizen houdt haar scherp en zorgt dat haar creativiteit optimaal wordt benut.
Meer weet'jes >