Zorggroep Meander

Hart voor de zaak

Concept, Content & creatie

Missie

Ontwikkel een personeelsmagazine dat bijdraagt aan de organisatiedoelstellingen
(zoals leefplezier vergroten, eigen regie voor cliënten en medewerkerstevredenheid).
Daarnaast moet het magazine meer verbinding creëren tussen de medewerkers op alle locaties.

Vonc…

Ontwikkelde samen met Zorggroep Meander het nieuwe personeelsmagazine: ‘Met ’n Ander'. Een doordachte bladformule, met terugkerende rubrieken en een nieuw vormgevingsconcept vormen
de basis van het nieuwe blad. Twee keer paar jaar verzorgen we een nieuw magazine samen met de communicatieadviseur en de redactie van Zorggroep Meander. Wij denken mee over onderwerpen en invalshoeken, we interviewen en schrijven, verzorgen de fotografie en de vormgeving van het blad.

Zorggroep Meander biedt thuiszorg, wonen, revalidatie en behandelingen voor overwegend ouderen in Oost-Groningen op verschillende locaties.

Effect

Een aantal jaren geleden had Zorggroep Meander ook een personeelsmagazine. Toen de organisatie intranet invoerde, hebben ze de uitgave stopgezet. Medewerkers zijn erg blij met de terugkeer van ‘hun’ magazine in een nieuw jasje. Het blad straalt  trots, kwaliteit, professionaliteit, betrokkenheid, werkplezier en samenwerking uit. De wereld van de zorg is continu in beweging, Het blad 'Met ’n Ander' helpt de richting aan te geven die Zorggroep Meander wil uitgaan en de rol van medewerkers hierin.

“Fijn om weer een echt blad te hebben en de verhalen van collega’s te lezen. Het ziet er prachtig uit!"

Ook iets voor jou?
0513 64 00 17

Vorige ZIEN! Volgende ZIEN!