Miks Welzijn

Samen staan we sterker

Positionering

Missie

Een onderscheidende positie innemen wordt ook voor non-profit organisaties steeds belangrijker. Miks welzijn wil grotere bekendheid binnen de Fryske Marren. Bovendien wil de organisatie eenduidig en herkenbaar naar buiten treden naar gemeente, inwoners en samenwerkingspartners.

Vonc…

Ging samen met Miks welzijn op zoek naar een herkenbare en onderscheidende positie in het welzijnswerk binnen de Fryske Marren. In verschillende sessies met medewerkers en stakeholders kwamen we tot een positionering. Deze hebben we vertaald in een nieuwe huisstijl waarmee Miks eenduidig en herkenbaar naar buiten kan treden.

Miks welzijn is samen met twee andere organisaties verantwoordelijk voor het welzijnswerk in gemeente De Fryske Marren.

Effect

We hebben de positionering  gevormd samen met medewerkers uit alle lagen van de organisatie. Hierbij zijn we verder gegaan dan alleen de buitenkant. Medewerkers hebben ook echt nagedacht over de positionering binnen hun dagelijks werk. Daardoor is het echt iets van iedereen geworden. De nieuwe huisstijl en positionering wordt in de tweede helft van 2018 verder doorgevoerd in de organisatie en naar de buitenwereld toe. 

Bekijk video

Ook iets voor jou?
0513 64 00 17

Vorige ZIEN! Volgende ZIEN!