Welkom bij Vonc: Jouw Communicatiebureau in Groningen!

Communicatie is allang geen kwestie van zenden meer. Maak je doelgroep onderdeel van je verhaal. Alleen zo kun je raken. Wij helpen je daarmee. Want communiceren is een vak. Een vak dat je moet bedrijven met hart en ziel. Dat doen we bij Vonc Communicatie vanuit ons gezellige kantoor in Heerenveen en Groningen. Soms met ons hoofd in de wolken, maar altijd met beide benen op de grond.

Locatie in Groningen

Als communicatiebureau zijn wij, naast onze hoofdlocatie in Heerenveen, ook sinds 2019 verankerd in de bruisende stad Groningen. We zijn gevestigd in het hart van deze levendige regio, waardoor we de unieke cultuur, de dynamiek van de lokale markt en de behoeften van Groningse bedrijven en organisaties begrijpen. Onze locatie stelt ons in staat om nauw met jou samen te werken, inzicht te krijgen in jouw doelstellingen en een communicatiestrategie op maat te ontwikkelen die perfect aansluit bij jouw lokale doelgroep. Wil je graag fysiek met ons samenwerken? Geen probleem! Wij stappen met veel plezier op de fiets om bij jou op locatie aan de slag te gaan! 

Wat kun je verwachten?

Als je met Vonc samenwerkt, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak. We geloven in de kracht van een nauwe samenwerking en open communicatie. Ons team zal grondig onderzoek doen naar jouw organisatie, jouw doelgroep en jouw concurrentie om een diepgaand inzicht te krijgen in jouw unieke behoeften. Vervolgens ontwikkelen we een communicatiestrategie of concept die de harten van jouw doelgroep raakt. 

Of het nu gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van een magazine, een nieuwe website, een merkidentiteit, een gedragsverandering of het ontwikkelen van creatieve concepten, Vonc heeft de expertise en creativiteit om jouw communicatiedoelen te verwezenlijken.

Communicatie die raakt

Ben jij klaar om jouw communicatie naar een hoger niveau te tillen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vonc staat klaar om je te helpen jouw merk te laten groeien, jouw doelgroep te bereiken en jouw organisatie te laten bloeien. Samen kunnen we jouw communicatiedoelen in Groningen en daarbuiten realiseren.

Contact>