Wijken duurzamer inrichten, dat doe je samen met inwoners. Een succesvolle verandering in jouw organisatie kan niet zonder je medewerkers. En wil je draagvlak voor jouw project? Bekijk dan wat het betekent voor een ander.

Communicatie is allang geen kwestie van zenden meer. Maak je doelgroep onderdeel van je verhaal. Alleen zo kun je raken. Wij helpen je daarmee. Want communiceren is een vak. Een vak dat je moet bedrijven met hart en ziel. Dat doen we bij Vonc Communicatie vanuit ons gezellige kantoor in Heerenveen en Groningen. Soms met ons hoofd in de wolken, maar altijd met beide benen op de grond.

Communicatie­strategie

Communicatie die raakt; dat vraagt om een strategie. Om een gedegen plan van aanpak. Waar liggen kansen? Wie zijn je doelgroepen? Hoe ziet hun belevingswereld eruit? Hoe zorg je voor een glimlach op hun gezicht? Vonc zoekt samen met jou de antwoorden. Dan bepalen we een richting. Op welk gebied we dat doen? Zie hieronder. Met de C van lekker concreet.

  • Omgevingscommunicatie
  • Verandertraject
  • Positionering
  • Interne communicatie
  • Crisiscommunicatie
  • Pers en woordvoering
  • Overheidscommunicatie
  • Projectcommunicatie

Concept

Een goed idee is het halve werk. Daarom werken we bij Vonc nooit zonder overkoepelende gedachte. Zo breng je samenhang en herkenning in je project, merk, dienst of boodschap. Een sterk concept sluit aan bij de energie van je doelgroep. Het levert een lachje op, of misschien een opgetrokken wenkbrauw. Wellicht zwengelt het de dialoog aan die je zoekt, zet het mensen in beweging of zorgt het voor een scherp randje aan je verhaal. Wat de invalshoek ook is, een concept is gebaseerd op de strategie en laat zich vertalen naar middelen. Dat klinkt breed inzetbaar en het leuke is… als je het goed doet, is dat het ook.

Content & Creatie

Hier komt het creatieve ambacht van onze specialisten om de hoek. Middelen ontwikkelen. Teksten schrijven, slogans verzinnen, vormgeven, visualiseren, websites ontwerpen, fotograferen, video’s maken en animeren. Tekst en beeld versterken elkaar. Het concept zorgt ervoor dat we inhoud en doel niet uit het oog verliezen. Dat bedoelen we met hoofd in de wolken en beide benen op de grond!

Word je er warm van?

Of nieuwsgierig geworden naar meer Vonc? Wie weet kunnen we samen een keer contacten.

0513 640 017