CTNET

Nieuwe positionering

Strategie - Concept - Content & Creatie

Missie

Een krachtige en onderscheidende positionering voor IT-dienstverlener CTNET.

Vonc...

…heeft na compacte research onder concurrenten, klanten en medewerkers samen met CTNET de merkwaarden en –belofte geformuleerd.

Dit is uitgewerkt in het communicatieconcept ‘Anytime’ waarmee CTNET zich onderscheidend kan positioneren. Anytime staat voor you're welcome, graag gedaan, geen probleem, wij staan altijd voor je klaar. Met Anytime zet CTNET de klant centraal. Dit sluit aan bij de overtuiging van CTNET: IT is meer dan techniek, IT is emotie. We doen het graag, Anytime. Ook de huisstijl heeft een kleine restyle gekregen. Het communicatieconcept is ondertussen vertaald naar een nieuwe website CTNET met menselijke verhalen, video’s en beelden. Ook vind je het concept terug in social media, presentaties, narrowcasting en verschillende andere huisstijlitems.

Over de opdrachtgever

CTNET is een snelgroeiende IT-dienstverlener in Heerenveen.

Effect

Het communicatieconcept biedt CTNET kaders voor alle communicatie. Van arbeidsmarktcommunicatie tot nieuwsbrieven, social media en persoonlijke communicatie: CTNET treedt als één gezicht naar buiten. Met het nieuwe concept en de bijbehorende pay-off ‘Anytime’ ligt de nadruk in de communicatie op persoonlijke aandacht voor klanten en niet op de techniek.

 

‘Anytime’ helpt ons om ‘anders’ te communiceren. Het is erg relevant voor ons, onder andere door de krappe arbeidsmarkt. Bovendien geeft 'Anytime' een duidelijke focus voor onze dienstverlening richting opdrachtgevers.

Theo Welling, directeur CTNET

Word je er warm van?

Of nieuwsgierig geworden naar meer Vonc? Wie weet kunnen we samen een vuurtje aanwakkeren.