Miedema Bouwmaterialen

Samen bouwen

Concept - Content & Creatie

Missie

Hoe kunnen we als bedrijf beter laten zien wat we doen en kunnen? En hoe bouwen we hiermee aan een duurzame relatie met onze klanten?

Vonc...

...heeft begin 2019 een communicatieconcept ontwikkeld voor Miedema: ‘Miedema bouwt verder met jou…’ Dit staat voor de duurzame relatie die het bedrijf heeft met haar klanten.

Het concept hebben we visueel vertaald naar verschillende bouwstenen. Deze kwamen voor het eerst tot leven tijdens de klantendag in maart 2020. Het communicatieconcept en de bouwstenen waren letterlijk en figuurlijk de basis voor de klantendag. Miedema bestaat uit vier verschillende ondernemingen en ze passen allemaal naadloos in het concept. Ze vullen elkaar aan en hebben samen een toegevoegde waarde voor klanten. Miedema bouwt verder met jou!

Miedema is al sinds 1918 specialist in houtbewerking en de in- en verkoop van hout-, plaat- en bouwmaterialen. 12 maart organiseerden ze een klantendag.

Effect

Het communicatieconcept biedt een paraplu voor woord, beeld én inhoud. Het geeft kaders voor je communicatie en presentatie naar buiten. Hiermee kan ieder bedrijfsonderdeel van Miedema herkenbaar, eenduidig en zichtbaar naar buiten treden. Dat maakt je merk krachtiger.

Bekijk hier de foto's en aftermovie>

“We kijken terug op een mooie samenwerking!"

"Het nieuwe communicatieconcept is echt ontstaan vanuit co-creatie. Tijdens brainstormsessies, denktanks en verschillende gesprekken kwam de expertise van Vonc steeds samen met de kennis en identiteit van Miedema. De bouwstenen uit het concept bieden een stevige basis voor al onze communicatie. De klantendag was een mooi begin en dat bouwen we graag nog verder uit!”

Gerda van der Singel en Edy Wester - Miedema

Word je er warm van?

Of nieuwsgierig geworden naar meer Vonc? Wie weet kunnen we samen een vuurtje aanwakkeren.