HEIJMANS WONINGBOUW NOORD

Het noorden op de kaart

Concept, Content & Creatie

Missie

Heijmans Woningbouw Noord wil zich als regionale tak onderscheidend presenteren in het Noorden.

Vonc...

...ontwikkelde het concept en bijbehorend label ‘De kracht van Noord’. Hiermee geven we Heijmans Woningbouw Noord een eigen gezicht. Het geeft de mogelijkheid om op verschillende manieren het onderscheidend vermogen te benadrukken zoals de persoonlijke werkwijze en kennis van de regio.

Videokaart
We hebben het concept vertaald naar een video waarin we verschillende projecten uitlichten. Deze video hebben we onder andere geplaatst op een videokaart. Deze kaart combineert het beste van twee werelden: print én video. De teksten op de kaart en de vormgeving sluiten aan op de video, hiermee maakten we een krachtig presentatiemiddel. Met verschillende video’s op één kaart kan Heijmans Noord zich regionaal profileren en tegelijkertijd het landelijke concern een podium bieden.  

Bekijk hier de video

Effect

De videokaart van Heijmans Woningbouw Noord is een mooi fysiek presentatiemiddel voor potentiële opdrachtgevers en relaties. In de video geven we de medewerkers van Heijmans Woningbouw Noord letterlijk een gezicht. Dit is niet alleen goed voor opdrachtgevers om te zien, het roept ook intern gezamenlijke trots op.

Heijmans Woningbouw Noord in Drachten is onderdeel van het landelijke bouwconcern Heijmans.

Word je er warm van?

Of nieuwsgierig geworden naar meer Vonc? Wie weet kunnen we samen een vuurtje aanwakkeren.