Sinne Kinderopvang

Website update

Communicatiestrategie – Creatie - Website

Missie

Ontwikkel een nieuwe website voor Sinne kinderopvang die qua uitstraling en inhoud aansluit bij de vernieuwde positionering en huisstijl van Sinne.

Vonc...

...ging in gesprek met de doelgroep van Sinne. Vanuit het perspectief van ouders en medewerkers bepaalden we de uitgangspunten voor de website.

Tijdens een online sessie gingen we met een klankbordgroep van verschillende medewerkers aan de slag om deze uitgangspunten te finetunen. Met deze uitgebreide analyse ontwikkelde Vonc het ontwerp van de website. Het ontwerp en de inhoud sluiten aan bij de positionering van Sinne én de wensen van de doelgroep. Bijvoorbeeld met een locatiezoeker waar ouders specifieke wensen kunnen aanvinken, persoonlijke verhalen en gezichten van medewerkers en een vrolijke bijtje die je meeneemt op ontdekkingstocht.

Bekijk hier de website>

Over de opdrachtgever

Sinne biedt kinderopvang in Leeuwarden. Wekelijks vangen ze ruim vierduizend kinderen op. Sinne kinderopvang biedt verschillende vormen van kinderopvang en heeft locaties in vrijwel alle wijken van de stad Leeuwarden.

"De website is fris en vrolijk, maar vooral erg overzichtelijk. Ik heb snel antwoord op mijn vragen en zie vlot waar ik naartoe moet." 

Bezoeker website Sinne kinderopvang.

Effect

Met de nieuwe website laat Sinne zien dat ze expert is in de ontwikkeling van het kind en onderscheidend zijn door de verschillende locaties die ze bieden. De afdeling Klant en Markt van Sinne hoort van ouders dat veel informatie gemakkelijk te vinden is op de website en zo vragen al snel worden beantwoord.

Word je er warm van?

Of nieuwsgierig geworden naar meer Vonc? Wie weet kunnen we samen een vuurtje aanwakkeren.