...wat? Bekijk het maar!

En zet ook je geluid maar aan en je oren wijd open. Laat je inspireren, motiveren en informeren. Tot je het voelt en misschien zelfs wel proeft en ruikt. Laat je overtuigen dat communiceren een vak is. En weet je? Het is ons vak.

 

W'tje over...

...Melanie, stagiaire mediavormger

In september 2016 begon ze aan de opleiding tot mediavormgever. Nu, 4 jaar later, zit deze reisfanaat in het laatste jaar van de studie en wil ze zich ontwikkelen tot een volwaardig vormgever als stagiaire bij Vonc. Wil jij meer weten over Melanie?

Meer over Melanie >

De wondere wereld van gedrag

De periode van goede voornemens is weer aangebroken. Minder drinken, minder roken, minder snoepen.. noem maar op. Hoe goed onze bedoelingen ook zijn, het lukt slechts 8% van ons om goede voornemens waar te maken. Waarom? Omdat wij mensen toch iets minder rationeel zijn dan we denken.

Lees meer!>

Eva Wolf

EEN ODE AAN WEERSTAND

Als alles maar pais en vree is... dan zit het wel goed, toch? Niet volgens conflictexpert Eva Wolf. Zij breekt een lans voor critici, ‘lastpakken’ en ‘herrieschoppers’.

 

Lees meer!>

W'tje over...

Laura, stagiaire bij Vonc

Nadat deze fanatieke basketbalster haar sportopleiding had afgerond, begon ze aan de Master Communicatiekunde. Laura wil zich bij Vonc ontwikkelen tot communicatieadviseur. Wil jij meer weten over Laura?

Meer over Laura >

W'tje over...

Esther, communicatieadviseur bij Vonc

Van boerderijdieren tot aan het maken van een verre reis! Deze duizendpoot is niets te gek! Benieuwd waar ze nog meer mee bezig is?  

 

Meer over Esther>

Vonc Vaksessie

De Vonc Vaksessie op 23 mei stond in het teken van luisteren. Groot en klein luisteren. Benieuwd hoe je dat doet? 

Luister mee >

Word je er warm van? 0513 64 00 17